wtorek, 10 listopada 2015

Wasztaty Fit&Easy sezonowe smaki z Janem Kuroniem



Warsztaty, które zapewne zapadną na długo w pamięci. Asortyment Fit&Easy wykorzystany nie jako sałatka, ale składnik fenomenalnych dań. Autorem przepisów jest Jan Kuroń. Człowiek z wielką pasją, kulinarnym kunsztem i zaangażowaniem. Osoba, która pomimo sławy potrafi zgrać się z całą grupą i tworzyć przysłowiową całość.
Naprawdę można było się czegoś fajnego nauczyć i dobrze najeść.


                                                               fot. Julita Strzałkowska                                                                      

Przed warsztatami dowiedzieliśmy się masę rzeczy, o tym jak i gdzie rosną sałaty/rośliny wykorzystywane w mieszankach/produktach Fit&Easy. Dzięki temu upewniłam się, że są jak najbardziej bezpieczne. Nie mają jakichkolwiek dodatków chemicznych, ani konserwantów. Wykorzystywane są produkty pochodzące od profesjonalnych, certyfikowanych dostawców.  Dokładnie czym i jak kieruje się firma Fit & Easy można zobaczyć TU.  
Będziecie w stanie zauważyć co czyni te produkty tak naturalne i dlaczego dłużej zachowują one świeżość, jędrność i smak. 
Wracając do tematu dania przygotowane przez nas tego dnia były mistrzostwem. Zniewalały smakiem i samym wyglądem. Jasiu to było prawdziwe mistrzostwo.
Razem z Edytą autorką bloga Pasja Smaku przygotowałam pyszne ragout z dziczyzną. Przepis ten, jak i pozostałe zamieszczam poniżej.


 
                                                                                               fot. Julita Strzałkowska

 
                                                                                                    fot. Julita Strzałkowska




f
                                                                                                  fot. Julita Strzałkowska

 
                                                                                                   fot. Julita Strzałkowska

 
                                                                                                    fot. Julita Strzałkowska



fot. Julita Strzałkowska
                                                                                                                                             fot. Julita Strzałkowska
                                                                                                       

                                                                                                         fot. Julita Strzałkowska

                                                                                  fot. Julita Strzałkowska


                                                                                                                                fot. Julita Strzałkowska
                                                                                                                               fot. Julita Strzałkowska












1 komentarz:

  1. Same pyszności. Świetne warsztaty, widać że było super

    OdpowiedzUsuń

Jesteś. Napisz coś, będzie mi miło.