Naprawdę można było się czegoś fajnego nauczyć i dobrze najeść.
fot. Julita Strzałkowska
Przed warsztatami dowiedzieliśmy się masę rzeczy, o tym jak i gdzie rosną sałaty/rośliny wykorzystywane w mieszankach/produktach Fit&Easy. Dzięki temu upewniłam się, że są jak najbardziej bezpieczne. Nie mają jakichkolwiek dodatków chemicznych, ani konserwantów. Wykorzystywane są produkty pochodzące od profesjonalnych, certyfikowanych dostawców. Dokładnie czym i jak kieruje się firma Fit & Easy można zobaczyć TU.
Będziecie w stanie zauważyć co czyni te produkty tak naturalne i dlaczego dłużej zachowują one świeżość, jędrność i smak.
Wracając do tematu dania przygotowane przez nas tego dnia były mistrzostwem. Zniewalały smakiem i samym wyglądem. Jasiu to było prawdziwe mistrzostwo.
Razem z Edytą autorką bloga Pasja Smaku przygotowałam pyszne ragout z dziczyzną. Przepis ten, jak i pozostałe zamieszczam poniżej.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgmm1vYJoIpxlBgep0KnRjlgXZMWWKPsU4-SEXro44SvUsIl_gHNcVTGkk_M2it4_ctdOdD-ADTJDwRMSwwGm1hqlc7WnfqTqXoIuJjNilzMAm6bNtrgZrQ9tGnLUirivcwhwQxRhsK43k/s640/rolada-z-kurczaka.jpg)
fot. Julita Strzałkowska
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhAU-JenfZJSwASvSpQurit4Ira_fAjwFkW-UxMRSShR8Xku68QLYvXd_mJnexcCbbwE4harc-liJb379LEBAGbGzBP7BH0Oyqrtb0pymoWSJ-WxV5LOcwikqcaUu-QMwIrZ4szIucECcs/s640/sa%25C5%2582ata-z-awokado.jpg)
fot. Julita Strzałkowska
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEipU6DzmIVikgeroJi04GgZx6hhXCaJtl-0db_EfNCyqmwiwsn3wIEmr1QaiM0Dqj9nh-ubmNYBpdrZok5GUvtHgC58XvENap47ar8IRASfJ6M11ijGl2d8hZ0uCo77mHEpTCjoE1kQK5U/s640/sa%25C5%2582ata-z-selerem-naciowym.jpg)
fot. Julita Strzałkowska
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi1NtSSstx5xUbH65PHlHjdFFj_nlXmlTagABHnjr53qq8ZcBdy-PvmzpK68s6lT7UJaxCFuqto1TE9Hprtt43MOg5Hro30maXCHCwh_2OfTnM20ZxQ5xmI8oBw2J_Qa_3c7eYuGUXSz_k/s640/sa%25C5%2582ata.jpg)
fot. Julita Strzałkowska
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg-Pxjuq1048_o8a3FAWt0g6fdOwdjSQCT_LrZSx0F2KrldC9CAqwTCoo5SzYQYhKEcTnXJobbphuDGBalpojcmimXMNTgp75AZhgd5rPyDOmJ9aV_voczzQFvID3L96CRg6mRv-HF6Aeg/s640/zupa-rybna.jpg)
fot. Julita Strzałkowska
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEit8_kMkv12cyW3W0a_yiK1tBEKwmKLKlIm6Phd15bG8JnoiyZ4fnqCuuOjOVKwi34-wQ8j0nuvkuqyouY2sk7D88kPIhlkgbON17BCQcvDY2i0K3bhHORN35UNW8WzLsV38Cjz2DrsTdI/s640/grasica.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg0q2UnTPFKLGe0uWrmH1oJ_xiw5Cgk4sFXLLQ44Z6P_GcBV-5L6M2n5E42Dmp6fsOatGSZjLp18404EdbgVORt_o-iNNB6Wyco8fcaMQXzPytnGgtCkayEB30TCdJfrjV-cGRWyub3drE/s640/przepisy_warsztaty_2015_10_23-3.jpg)
fot. Julita Strzałkowska
fot. Julita Strzałkowskafot. Julita Strzałkowska
fot. Julita Strzałkowska
fot. Julita Strzałkowska
fot. Julita Strzałkowska
Same pyszności. Świetne warsztaty, widać że było super
OdpowiedzUsuń