Naprawdę można było się czegoś fajnego nauczyć i dobrze najeść.
fot. Julita Strzałkowska
Przed warsztatami dowiedzieliśmy się masę rzeczy, o tym jak i gdzie rosną sałaty/rośliny wykorzystywane w mieszankach/produktach Fit&Easy. Dzięki temu upewniłam się, że są jak najbardziej bezpieczne. Nie mają jakichkolwiek dodatków chemicznych, ani konserwantów. Wykorzystywane są produkty pochodzące od profesjonalnych, certyfikowanych dostawców. Dokładnie czym i jak kieruje się firma Fit & Easy można zobaczyć TU.
Będziecie w stanie zauważyć co czyni te produkty tak naturalne i dlaczego dłużej zachowują one świeżość, jędrność i smak.
Wracając do tematu dania przygotowane przez nas tego dnia były mistrzostwem. Zniewalały smakiem i samym wyglądem. Jasiu to było prawdziwe mistrzostwo.
Razem z Edytą autorką bloga Pasja Smaku przygotowałam pyszne ragout z dziczyzną. Przepis ten, jak i pozostałe zamieszczam poniżej.
fot. Julita Strzałkowska
fot. Julita Strzałkowska
f
fot. Julita Strzałkowska
fot. Julita Strzałkowska
fot. Julita Strzałkowska
fot. Julita Strzałkowska
fot. Julita Strzałkowskafot. Julita Strzałkowska
fot. Julita Strzałkowska
fot. Julita Strzałkowska
fot. Julita Strzałkowska
Same pyszności. Świetne warsztaty, widać że było super
OdpowiedzUsuń