Naprawdę fajne połączenie smaków. Aromatyczne kabanosy, ostry chrzan, szczypiorek...
U mnie bardzo lubiana przez domowników. Pałaszowana z ciemnym chlebem pełnym pestek słonecznika
(naszym ulubionym). Cóż więcej pisać?
Składniki:
- ok 120 g kabanosów
- 2 łyżeczki białego chrzanu
- 2 łyżeczki majonezu
- 1 łyżeczka musztardy francuskiej np. Kamis
- pęczek szczypiorku
Lubię pasty kanapkowe i często je przygotowuję. Ale z taką wersją spotykam się po raz pierwszy. Przepis do wypróbowania:)
OdpowiedzUsuńZachęcam i proszę dać znać jak wyszło i czy smakowało. Pozdrawiam.
UsuńOj potwierdzam, pasta jest przepyszna. A robiłąś z parówek? tez dobra
OdpowiedzUsuńNiekoniecznie smak parówek do mnie przemawia ;). Ale warto spróbować.
Usuń