Słońce
święci, więc grill mile widziany. Na ruszt proponuję dla smakoszy -
popularną kaszankę czy jak kto woli krupniok z cebulą.
Kaszankę nacinamy w wzdłuż, ale nie do końca. Upychamy do środka pokrojoną cebulę. Zawijamy w folię aluminiową i pieczemy na grillu. Możemy dowolnie doprawić cebulę np dodając odrobinę przyprawy do grilla, innych warzyw.
To Ty jesteś kreatorem swojej potrawy.
Smaczne i proste. Polecam.
Kaszankę nacinamy w wzdłuż, ale nie do końca. Upychamy do środka pokrojoną cebulę. Zawijamy w folię aluminiową i pieczemy na grillu. Możemy dowolnie doprawić cebulę np dodając odrobinę przyprawy do grilla, innych warzyw.
To Ty jesteś kreatorem swojej potrawy.
Smaczne i proste. Polecam.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Jesteś. Napisz coś, będzie mi miło.